Voedselbank Kampen

"Samen Sterk"

actie:  "word vriend van de Voedselbank" 


De actie:

loopt inmiddels al weer enkele jaren in Kampen en omgeving. We blijven de flyers uitdelen bij met name supermarktacties omdat wij er in geloven dat we met uw hulp ook in de toekomst  ons werk kunnen voortzetten.

Wanneer iedere inwoner van Kampen op jaarbasis € 1,- zou doneren aan de Voedselbank Kampen dan zou dat ruim € 50.000,- opleveren voor de Voedselbank.

Om de vrienden van de Voedselbank Kampen periodiek te kunnen informeren vragen wij om een e-mailadres. Dit adres zal uitsluitend worden gebruikt om nieuws te delen met de achterban.

Doet u mee? Klik dan hier om vriend van de Voedselbank Kampen te worden.

Naast het volop uitdelen van flyers en aandacht in de media bieden wij al enige tijd advertentieruimte aan op de bus van de Voedselbank.

Inmiddels rijdt de bus, waarmee goederen worden opgehaald, al weer geruime tijd rond in Kampen en in de wijde regio. De bus is zeer herkenbaar als "Voedselbankbus"; Hoewel er al heel veel stickers zijn aangebracht zijn er nog een aantal open plekken beschikbaar waar ook de naam van uw bedrijf zou kunnen staan.

.

Op deze lege ruimte kunnen bedrijven, tegen vergoeding, adverteren.

Heeft u interesse en bent u benieuwd naar de tarieven en voorwaarden? stuur dan een mail naar info@voedselbankkampen.nl en wij nemen dan contact met u op.


Mocht u een donatie willen doen, dan kan dat via

Rekeningnummer Voedselbank: NL11RABO0101090153 t.n.v.

Stichting Voedselbank Kampen.

Stichting Voedselbank Kampen is een ANBI instelling (Algemeen Nut Beogende Instelling).Wat inhoudt dat u uw bijdrage van de belasting af kunt trekken. Het RSIN-nummer: 818668799