Voedselbank Kampen

"Samen Sterk"

Contactpagina 

LET OP: Wanneer u klikt op de rode e-mail link behoort uw mailprogramma te starten en wordt het mailadres ingevuld in het veld voor de geadresseerde. Werkt dit niet dan moet u het mailadres handmatig "knippen en plakken".

Coördinatie en logistiek: Wim Fijn (1e coördinator) en Gerard van Assen (2e coördinator) via coordinatie@voedselbankkampen.nl
Telefoonnummer: 06-25418381

Acquisitie (inzamelen levensmiddelen): Piet Voerman (tijdelijk waarnemer acquisitie) via acquisitie@voedselbankkampen.nl of telefonisch via telefoonnummer: 06-24545948

Intake, administratie en aanmeldingen: Hannie Wijnhoud, Rien van Dijk, Benno Ludden en Johan Poelarends via intake@voedselbankkampen.nl  of telefonisch op 06 15 58 46 52 Uitsluitend op de dinsdag-, woensdag-, donderdag- of vrijdag-ochtenden tussen 09.00 - 12.00 uur. Het is niet mogelijk om een voicemailbericht achter te laten.   

Solliciteren naar de functie als vrijwilliger via coordinatie@voedselbankkampen.nl

Bestuurszaken: Wim Vos (secretaris) via 
bestuur@voedselbankkampen.nl

Financiële zaken: Bald Kuiper (penningmeester)via
penningmeester@voedselbankkampen.nl

Kerkcontacten: Greetje Gnodde via
contact-met-kerken@voedselbankkampen.nl

Spreekuur: Iedere woensdag- en donderdagmorgen van 9.00 - 12.00 uur in het gebouw van de Voedselbank. Voor mensen die een persoonlijk gesprek willen hebben met een medewerker van de Voedselbank.

Een afspraak maken kan via tel: 06 15 58 46 52  uitsluitend op de dinsdag-, woensdag-, donderdag- of vrijdag-ochtenden tussen 09.00 - 12.00 uur. Het is niet mogelijk om een voicemailbericht achter te laten. Een mail sturen kan ook; richt u deze dan aan:

intake@voedselbankkampen.nl

Adressen:

Bezoekadres (ook ophalen pakketten): Erfgenamenstraat  tegenover nr. 64, 8271 TW IJsselmuiden 

(schoolplein hoek Burg. van Engelenweg en Erfgenamenstraat )

Postadres: Zandbergstraat 1P, 8271 VG  IJsselmuiden

Financiële bijdragen 

Rekeningnummer Voedselbank: NL11RABO0101090153 t.n.v. St. Voedselbank Kampen.

Stichting Voedselbank Kampen is een ANBI instelling (Algemeen Nut Beogende Instelling).Wat inhoudt dat u uw bijdrage van de belasting af kunt trekken. Het RSIN-nummer: 818668799

Het contactformulier

Voor vragen en opmerkingen kunt u het contactformulier invullen (* = verplicht veld); dit formulier wordt vervolgens doorgestuurd naar de coördinator. Klik hier voor het contactformulier.