Voedselbank Kampen

"Samen Sterk"

Doneerpagina

Doneren kan nu ook met de Givt-applicatie op uw telefoon!

Met Givt kan je met je telefoon veilig en makkelijk geld geven. Hoe makkelijk? Open de app, selecteer het bedrag dat je wilt geven en scan een QR-code (met de QRcode app op je telefoon), beweeg je telefoon langs een collectemiddel of selecteer een doel uit een lijst en that's it. Duidelijk, makkelijk en veilig. Givt zorgt ervoor dat je donatie bij het goede doel, de kerk of de straatmuzikant komt. Inderdaad, Givt kan je straks overal gebruiken waar je nu gewend bent om met contant geld te geven.

Wanneer de Givt-app al op je smartphone is geïnstalleerd kan je deze starten op je telefoon en vervolgens onderstaande QR-code scannen. Nadat je het bedrag van je donatie hebt ingevuld en bevestigd, wordt dit overgemaakt aan de Voedselbank Kampen.
Wanneer je de Givt-applicatie nog niet hebt geïnstalleerd op je smartphone kan je deze kosteloos downloaden in één van de webstores.

Door onderstaande QR-code te scannen met je telefoon wordt de applicatie gestart en wordt je gevraagd je te registreren. Na deze verplichte registratie kan je je donatie doen.